Pups Bee alweer 3 weken oud

De pups zijn alweer 3 weken en ze zijn de werpkist uit. Zeker ook vanwege het broeierige weer is het voor de pups nu des te prettiger om uit de werpkist te zijn. En ze zijn niet onder de indruk. Nog een beetje onwennig, dat wel, maar na een paar uur loopt het grut dapper door hun vergrootte leefruimte. Op weg de wijde wereld in! Om Bee een beetje te ontzien, heb ik de afgelopen weken al regelmatig een van de pups de fles gegeven. Bee heeft ook nog eens een paar minder werkende tepels, dus was dat voor haar ook prettiger om eentje minder te moeten voeden. Het voordeel hiervan was ook, dat de pups de puppymelk gewend waren en was het voor hen geen grote omslag om allemaal wat bijgevoerd te krijgen. Kleine pups worden groter, maar kan het een beetje minder hard?! Oftewel, vooral bewust blijven genieten.
Alle pups zijn inmiddels besproken.

Categorie: Pups