Pups Freya alweer in de 6e week

Een beetje verlate pup-update, maar we zitten liever met onze neus tussen de pups dan achter de computer. En dan blijken heel veel foto’s ook nog tegen te vallen. Hopelijk komende week betere. Afgelopen week is het een drukke week geweest voor de pups. De dierenarts is langs geweest om het kwartet te onderzoeken en de eerste inenting te geven. Volgens onze dierenarts zijn ze alle vier lekker gezond en hebben ze hun eerste prikje gehad. Ze gaven geen krimp, verder is donderdag de chipper van de Raad van Beheer langs geweest om ze allemaal hun chip te geven. Tegelijk werd er een wangswab afgenomen, zodat hun DNA-profiel straks ook bekend is. Sinds een jaar wordt dit bij alle rashonden, waarmee gefokt wordt, gedaan. Zodat er niet gesjoemeld kan worden, wat in het verleden nog weleens kon gebeuren.

Gelukkig hebben we verschillende droge dagen gehad en hebben ze zelfs nog kennis kunnen maken met een modderplas. Binnenkort gaan we nog een karaktertestje afnemen, we verwachten niet al te grote verschillen want ze zijn wat dat betreft aan elkaar gewaagd.

Categorie: Pups