Pups Bee foto’s week 6

Week 6 is alweer verleden tijd. Ze hebben hun eerste inenting gehad en zijn door onze dierenarts onderzocht en gezond verklaard. Altijd fijn om dat te horen. Ze vonden het erg interessant allemaal, dat ze zomaar op de tafel stonden en een vreemde man o.a. hun oortjes onderzocht, maar het was aan ze te zien, dat ze het gezellig vonden. Aankomend weekend gaan we wat testjes doen om een nog beter beeld van hun karaktertjes te krijgen. Apart van elkaar laten ze soms weleens andere dingen zien, dan je tot voor die tijd hebt gezien.

Gelukkig is het momenteel redelijk droog en kunnen de pups geregeld naar buiten. En daar maken ze dankbaar gebruik van, samen met mama Bee en nichtje Freya, die is gebombardeerd tot oppas-moeder. V.a. komende week, worden ze een voor een aan het lijntje mee de straat op genomen. Spannend!

In ieder geval zijn 2 van de teefjes, nog op zoek naar de bij hun passende baasjes!

Categorie: Pups