Twist weer in contact met paarden

Twist heeft veel last gehad van haar loopsheid. Gelukkig is ze nu weer de oude, al is ze wel iets rustiger geworden. Gisteren was er bij ons in de buurt een groot paardenconcours. Ben zelf actief met paardrijden en wilde hier graag naar toe. Na lang twijfelen besloten om onze honden toch mee te nemen. We hoopten op een positieve ervaring voor Twist zodat ze weer minder bang voor paarden zou worden na het ongeluk. Met een hele berg koekjes gingen we dus op pad.

Twist heeft het werkelijk fantastisch gedaan! De eerste vier paarden waren erg spannend, wij hebben haar afgeleid door wat lekkers te geven. Ook had ze aan Treffer onze andere hond een grote steun, hij is namelijk gek op paarden en alles behalve bang. Na 15 minuten stonden we vlak bij een paard en mevrouw ging keurig voor me liggen en keek er niet meer naar op! Wauw, dat het zo goed zou gaan hadden we niet verwacht. Wij zijn weer eens heel erg trots op haar.

Categorie: Dagboek Twist