Twist wordt volwassen

Vorige week maandag merkten we op dat Twist weer zeer veel sliep. Ze zocht echt stille plekjes op om te gaan liggen. Ze at verder wel oké en was fanatiek met wandelen. Dinsdag nacht konden we drie keer uit bed omdat ze moest overgeven, diarree had en dorst. Woensdag overdag leek ze weer wat actiever en had ze ook gewoon eetlust. Donderdag avond stonden we op het punt om toch maar even naar de dierenarts te gaan omdat we toch ongerust waren en zo het weekend niet in wilden. Zagen we in ineens dat ons meisje geen meisje meer is…

Twist is vanaf nu een Dame en heeft helaas veel last van haar loopsheid. We zijn nog wel even naar de dierenarts geweest maar deze gaf aan dat het kan dat ze zo veel last heeft. Ze slaapt veel maar eet wel goed en is als ze niet slaapt wel lekker actief. Om te vieren dat ze een grote dame is hebben we een kalkoenpoot ( lees bot) voor haar gehaald. Ze weet niet waarom het was maar ze was er volgens ons erg blij mee aangezien ze het bot overal mee naar toe nam. 23 december staat de sterilisatie gepland. We hopen dat ze niet te veel last heeft van deze ingreep.

Verder bericht van de hondenschool. Vanaf oktober ga ik samen met Twist dogdance doen! Bij dogdance moet ze erg gericht zijn op mij om op mijn commando’s te letten. Daarom lijkt ons dit een mooie manier van samenwerking en haar aandacht voor mij nog beter te maken. Wij hebben er zin in!

 In de tuin

Categorie: Dagboek Twist