Twist bij de dierenarts

Vanmorgen zijn we met onze stoere dame weer naar de dierenarts geweest. Zij was verbaasd over het feit dat Twist alweer zo enthousiast over alles was! (zouden onze knuffels dan toch hebben geholpen?). Haar longen klonken al een stuk beter dan afgelopen zondag, goed nieuws dus. Ook de foto’s die vanmorgen weer zijn gemaakt van haar longen lieten al een verbetering zien. Twist heeft nog een antibiotica kuur gekregen om mogelijke infecties voor te zijn.

De dierenarts was meer dan tevreden en we hoeven niet terug te komen! Nu thuis Twist verder verwennen en heel rustig aan doen. We moeten een herstelperiode van 4 tot 6 weken verwachten, maar goed, dat geeft niet, alles komt weer goed. Gistermiddag hebben we nog een klein stukje met de honden gelopen, na 10 minuten begon Twist te hijgen, terwijl ze alleen maar naast mij heeft gelopen i.p.v het gebruikelijke heen en weer rennen. We hebben de auto maar gelijk opgehaald omdat ze aangaf dat het genoeg was. We hebben dus nog een lange weg te gaan, van 2 uur lopen en rennen naar 10 minuten nu. Maar ook dit geeft niet, al geeft het wel aan hoe hard het ongeluk is gegaan. Wij zijn in ieder geval erg opgelucht nu en gaan er gewoon relaxte weken van maken voor haar.

Even knuffelen

Categorie: Dagboek Twist