“Waterrat” Twist

Al een tijdje geleden dat ik wat heb laten horen over mij en Twist. Met Twist gaat het super, ze is lekker slungelig nu, onbenullig en flink aan het uitproberen. Ze is een grote waterrat! We gaan nu extra veel wandelen waar water in de buurt is en overal neemt ze een heerlijke duik. Geweldig om te zien. Helaas is de vijver thuis nog net zo interessant, niet alleen wat water betreft, maar ook qua vissen. Ze heeft nu al twee keer genoten van verse goudvis, en daar zijn we niet zo blij mee. We hebben tijdelijk maar een net over de vijver gedaan en zoeken nog even naar een andere oplossing.

Met wandelen blijft ze mij al hele stukken volgen, elke week gaan we hier weer mee vooruit. Aan de straat wil ik graag dat ze mij volgt, totdat we bij losloop-gebieden komen. Bij het woord vrij mag ze gaan en staan waar ze maar wil. Ze komt ook keurig weer terug bij mij en houdt me erg in de gaten. Geweldig hoe ze gericht is op mij! Ze luistert ontzettend goed gelukkig, maar probeert zoals ik al zei ondertussen ook erg uit. Ik heb de prullenbak al 4 keer blij mogen maken met een paar schoenen, inderdaad lekker afgeknabbeld.

Als het uitslapen mevrouw te lang duurt springt ze tegenwoordig ook rustig op bed om ons even flink wakker te kwispelen en te springen. Erg lachwekkend, maar toch proberen we om dit er weer af te krijgen. Ze haalt al met al dus flink wat kattenkwaad uit. Met onze poes Manou is ze de dikste vriendjes, erg leuk om ze samen te zien. Ook met Treffer is er nog steeds een dikke klik, waar de een is, is ook de ander.

Van de hondenschool waar we puppy cursus hebben gevolgd heb ik geen bericht weer gehad. Zo raar. Hoop dat we in september kunnen starten met dogdance, dit lijkt me zelf erg leuk en daarnaast moet Twist hiervoor ontzettend gefocust op mij zijn, want ons alleen maar ten goede komt. Dit wordt nog vervolgt. Ook van de stichting Zodad heb ik nog niets weer gehoord, de laatste berichten waren dat ze erg druk zijn en een contract aan het maken zijn. Ook dit is dus afwachten. En wachten duurt lang.

Categorie: Dagboek Twist