Puppy Party

Een weekend vol indrukken voor Twist.

Zaterdag morgen werd er een puppy party georganiseerd door de dierenkliniek. Ik kreeg veel informatie over een pup, qua ontwormen, gedrag , EHBO en op vakantie gaan met hond. Erg leerzaam. Treffer en Twist mochten beide mee. Allebei hebben ze met een kong met vlees erin 1.5 uur!!!!!! keurig naast me gelegen, het laatste half uur was echt te veel en ging Twist lekker aan de wandel, kan haar geen ongelijk geven. Ik ben heel trots op hoe ze dat heeft gedaan. Er waren nog 2 andere puppy’s dus dat ze het laatste half uur lekker aan de wandel ging was geen probleem, vond het al zo knap dat ze 1.5 uur naast me kon liggen. De kong werkte in ieder geval erg goed als afleiding.

Vanmiddag ( zondag middag) Zijn we met haar nog even een kwartiertje over de meimarkt gelopen. Er waren allemaal kraampjes opgezet in het dorp en ook al waren we bijna aan het einde van de dag, er liepen toch behoorlijk wat mensen. Twist bleef keurig naast me lopen, de koekjes die ik als beloning gebruikte deden hun werk, ze was compleet op mij/de koekjes gericht. Al weer een fantastische ervaring dus! We hebben het maar heel kort gehouden omdat we haar niet willen overprikkelen en zo hebben we dit positief afgesloten.

Vanavond mocht ze ook nog eens mee uit eten bij de Mac Donalds. Fantastische dat daar gewoon honden mee naar binnen mogen. Onze dame heeft een half uur lang onder ons tafeltje gelegen zonder op te staan. Echt fantastisch. We waren voorbereid op een onderzoekende Twist, maar niets van dat alles. Onvoorstelbaar hoe goed ze dat allemaal toch maar doet!

Foto bij de Mac.

Categorie: Dagboek Twist