Nieuw vriendinnetje voor Twist

Na een lastige week waarin Twist haar commando’s vergeten leek te zijn, zijn we nu weer helemaal terug. Ze wil weer graag wat doen voor ons en lijkt zich helemaal thuis te voelen. De puppycursus doet ze voorbeeldig! Ze kent al veel meer commando’s dan we leren bij de puppy cursus! Volgen aan de riem is nog erg lastig maar hier zijn we nu erg fanatiek mee bezig. Natuurlijk ben ik de gene die het meest met Twist bezig is, en zo leuk om terug te zien dat ze dan ook echt voorkeur naar mij toe heeft. Als mijn vriend haar commando’s geeft luistert ze niet en ’s morgens word ik als eerste begroet, geweldig om zo wakker te mogen worden!

Twist bleef alleen wat last van diarree houden. Nu zijn we van het verse vlees afgestapt en krijgt ze Orijen brokken. Deze staan erg dicht naast vers vlees en hierop doet ze het beduidend beter. De dierenarts dacht eerst dat ze een andere wormenkuur nodig was. Dit gedaan maar maakte geen verschil. Hierdoor zelf dit besluit genomen met een erg goed resultaat. Gelukkig, we maakten ons hier toch wat zorgen om.

Twist en Treffer blijven dikke vriendjes gelukkig, al kan onze Treffer het nog niet echt waarderen dat Twist ook zo fanatiek in de ochtend is. Ben bang dat onze Tref toch een beetje een ochtend humeur heeft hihi. Daarnaast is ze nu bij verschillende mensen mee geweest op visite en mee naar dierenwinkels. De rest van de winkels mag ze helaas nog niet in. Dit gaat allemaal steeds beter. Ze blijft nu netjes naast me liggen of zitten als ik het vraag en lijkt dit allemaal wat gewoner te gaan vinden. Deze week heeft Twist ook een nieuw vriendinnetje erbij gekregen. Nou ja, eigenlijk mijn konijn Plien. Twist vond dit nieuwe konijntje erg interessant en we hebben haar voor het eerst horen blaffen, grappig dat ze zo snel weet wat bij haar roedel hoort en wat niet. Heb haar bij in de konijnen ren gelaten met mij er natuurlijk bij. Het konijntje werd aan alle kanten bekeken. Daarna ging ze er naast liggen en likte het helemaal af, zo lief om te zien! Hierna was ONS blaf  “probleempje” opgelost en heeft ze geaccepteerd dat deze bij de roedel hoort.

Geweldig om te zien hoe snel dat gaat.

Plien

Categorie: Dagboek Twist