Vervolg belevenissen Twist

Na heel lang speuren naar een geschikte hondenschool die bij ons past, zijn we vanavond gaan kijken en meedraaien. Spannend. Ik kan maar 1 ding zeggen, WAUW! Een ontzettend leuke school gevonden op een half uurtje rijden van ons huis. Kleine groepen van maximaal drie honden op een begeleider. Alles belonen wat goed gaat en negeren als ze ongewenst gedrag vertoont. Of dingen ruilen met haar. Dit laatste had ik graag eerder geweten. Twist helpt me namelijk graag met de was. Ze pakt alles en sleept dit het hele huis door, ik alles natuurlijk weer terug halen. Dit had uiteraard geen effect. Had ik nu maar eerder bedacht dat ik de was natuurlijk ook kon ruilen met een speeltje voor haar.

Ik heb nu heel veel stof tot nadenken, en ben super enthousiast. Een respect volle manier en de hond laten denken. Super leuk! Volgende week beginnen we officieel. Ik denk dat ze snel leert want ze komt nu al bij me, gaat zitten en kan bijna op commando gaan liggen. Ik ben dus al super trots op haar. Ook erg leuk om te zien dat het zo goed gaat met Treffer onze andere hond. Ze spelen heel veel samen om daarna samen op 1 kussen in slaap te vallen. Geweldig leuk om te zien.

Samen in slaap gevallen

Categorie: Dagboek Twist