Nieuwe belevenissen Twist

Twist doet het fantastisch hier thuis! Elke dag gaat ze mee naar het kinderdagverblijf. Ze gaat graag in de auto mee en gaat dan lekker rustig liggen achterin. Met de kindjes is ze fantastisch! Ze loopt langs ze heen, houdt echt rekening met hen. Spelen er kindjes op de grond, gaat ze ernaast liggen, zo lief. Wij zijn mega trots op haar. De vijver hier thuis is een ander verhaal. Wat is dat toch mega interessant, na alle 12 waterplanten eruit te hebben gehaald, heeft ze nu besloten alle vissen te vangen met haar poot. Ook dacht mevrouw wel over de vijver heen te kunnen springen. Helaas werd dat een koude douche voor haar aangezien ze de overkant net niet kon redden. Met zwemlessen zijn we dus ook al begonnen. De vijver nu maar afgezet met gaas omdat we maar bleven mopperen. De rust is dus terug.

De puppy cursus is ook erg leuk. Twist doet het fantastisch en kan al heel veel commando’s: zit, staan, liggen, blijf, wachten, poot, kus, los, plaats, nee, pak maar, kom hier, bench en sign. Bij sign gaat ze met haar poot tegen mij aan krabben. Dit zal het signaal worden voor haar als ik mij niet lekker voel. Hiermee geeft ze straks dus aan mij aan dat ik actie moet ondernemen omdat het met mijn bloedsuikers mis gaat. Bij de puppycursus waren ze erg onder de indruk van haar! De andere hondjes konden net zitten. Twist pakt de dingen echt super snel op en vindt het fantastisch om voor me te werken. Het mooiste compliment wat ik daar kreeg: Ik kan zien dat jullie echt een team zijn en dat ze jou volledig vertrouwt! Geweldig om te horen. Twist en Treffer zijn gelukkig ook dikke vriendjes, ze ravotten heel wat af.

Treffer en Twist

Categorie: Dagboek Twist