Foto’s pups Bee week 6

Bee’s pups zijn ook al de 6 weken gepasseerd en voor het eerst ingeent. De dierenarts heeft ze nagekeken en was zeer tevreden over het zestal. En daar zijn wij natuurlijk altijd erg blij mee ;-). Ze hebben veel met de pups van Ming kunnen rondrennen en spelen, maar daar zijn er nu nog maar 2 van, dus dat wordt een beetje rustiger. We zijn erg tevreden, hoe de karaktertjes zich beginnen te ontwikkelen. Het zijn vrije en open pups en hopelijk kunnen we nog wat meer te weten komen, als we volgende week de puptest gaan doen.

Er zijn vrij veel kinderen over de vloer geweest de afgelopen dagen en daar waren ze niet echt van onder de indruk. Altijd erg leuk om te zien, hoe ze daarop reageren. Het is een prachtig stel en als alles meezit, gaan we deze combinatie zeker nog een keer herhalen. Morgen (21 febr.) worden ze voor de 3e x ontwormd en over een paar dagen, gaan ze apart met ons buiten aan het riempje leren lopen. Spannende avonturen staan op ze te wachten ;-).

Categorie: Pups