Foto’s pups Bee week 4 en 5

Bee’s pups zijn alweer 5 weken en ze zijn heel erg leuk. Net kleine beertjes, met een groot knuffelgehalte :-). Dit 6-tal is inmiddels ook druk bezig het huis te verkennen en hebben ook al kennis gemaakt met de pups van Ming (als die uitgeraasd zijn, tenminste). Het eerste autoritje hebben ze ook achter de kiezen en er zullen nog wel meer volgen. Jammer genoeg heb ik geen mooie foto van Dane tussen de pups kunnen maken, het is zo mooi om te zien hoe hij zich op zijn oude dag nog bezighoudt met het grut. Regelmatig klimt er eentje over hem heen en af en toe wordt er gebromd, maar heel beschaafd. Zelfs Ming bemoeit zich met de opvoeding van Bee’s kroost. Is erg mooi om te zien, hoe ze dat als honden regelen. Ik ga zeker m’n best doen om hiervan goede foto’s te maken, dus wie weet, de volgende update.

Veel foto’s deze keer, maar we hadden dan ook wat om in te halen.

Categorie: Pups