Foto’s pups Ming week5

De pups zijn nu ruim 5 weken oud en hun wereld wordt steeds groter. Er is veel bezoek geweest de afgelopen weken en dat vinden ze heel erg gezellig. Kleine kinderen zijn erg interessant en vooral leuk om even in te bijten ;-). Inmiddels zijn ze al gechipt en dat ging ook nu weer zonder enig probleem. Ming is er niet veel meer bij, maar houdt op afstand haar kids goed in de gaten.

Kleine Maxje doet het gelukkig, net als zijn broertjes en zusjes, erg goed ook al is hij nog aan de kleine kant. Het haar in zijn blesje staat recht overeind, wat heel erg komisch is en iedereen valt voor hem als een blok. En we zijn met z’n allen erg nieuwsgierig wat voor hond hij uiteindelijk zal worden. Als hij maar gezond blijft. Het eerste autoritje verliep zonder problemen. Maar Ming was er ook bij, dus daar hadden ze natuurlijk steun aan. Komende week de eerste inenting, altijd weer een beetje spannend en dan hopelijk naar buiten. Graag allemaal even duimen voor droog weer.

Categorie: Pups