Foto’s van week 7 en 8 van de pups van Bee x Dane staan online

Week 7 en 8 zitten er ook op en, behalve onze eigen pup, hebben de pups het nest verlaten, om bij hun nieuwe eigenaren te gaan wonen. De afgelopen 2 weken, hebben we zoveel mogelijk tijd in de pups gestoken, om ze met zoveel mogelijk ervaringen naar hun nieuwe baasjes te laten gaan. De eerste berichten over het wel en wee van het grut zijn positief en we hebben ook al diverse foto’s mogen ontvangen.

We hebben weer een vreselijk leuke periode achter de rug en ik moet eerlijk zeggen, het voelde erg kaal aan, toen de laatste vertrokken was. Maar er is er eentje gebleven, dus erg lang stilstaan bij het vertrek van zijn broertjes, konden we niet, want onze nieuwe aanwinst vraagt genoeg aandacht. Zijn naam is Caleb (officieel Kayleigh’s Jollification) en binnenkort zal hij zijn eigen pagina krijgen.

Categorie: Pups